• maxima msm 60
  • maxima msm 60 dagasztógép
  • dagasztógép msm 60
  • msm 60

Maxima MSM 60 dagasztógép

552.990 Ft +ÁFA

Ez a professzionális és halk működésű dagasztógép 60 literes keverőtállal rendelkezik, amely különféle tészták gyúrására alkalmas. Az erős motorral felszerelve akár 38 kg tésztát is képes gyúrni, két választható sebességgel.

A jelenlegi instabil euró árfolyam miatt a weboldalunkon megjelenő árak minden esetben tájékoztató jellegűek!
Az árajánlatkérésekre minden esetben rövid határidővel, aktualizált árakkal válaszolunk.
100%-os elégedettség
Garanciát vállalunk a termékeinkre
Rugalmas szálítást biztosítunk
Kategória: Címkék: ,

Megosztás:

A Maxima MSM 60 dagasztógép jellemzői

Nagy mennyiségű tészta kézi dagasztása sok időt és fizikai munkát igényel. Ha a Maxima MSM 60 professzionális dagasztógépet használja a konyhájához, akár 38 kg tésztát is könnyedén bedagaszthat. A keverőtál kapacitása 60 liter, és a tésztakampóhoz hasonlóan a saját tengelye körül forog. Ez a gép tökéletes kenyér vagy pizza tésztájának dagasztására. Akár 24 kg lisztet és 38 kg tésztát is feldolgozhat vele. A minimális tésztamennyiség 20 kg.

Csendes és erős spirálkeverő

Ennek a keverőnek a motorja erős, de csendes, így nagy adag tésztát is megdagaszthat anélkül, hogy zavarná a személyzetet. Két sebesség közül választhat: 120 és 240 RPM. Az egyszerűen kezelhető gombok segítségével választhatja ki a lassú vagy gyors sebességet. A biztonsági kapcsoló megakadályozza a motor túlmelegedését és azonnal kikapcsolja a gépet. A keverőtál védőketreccel rendelkezik, amelyet be kell zárni a gép elindítása előtt, így megakadályozza, hogy tárgyak essenek a tálba használat közben és balesetek történjenek.

Rozsdamentes acélból készült alkatrészek

Ennek a professzionális dagasztógépnek a súlyának köszönhetően stabil és nem rezeg dagasztás közben. A keverőtál és a tésztakampó rozsdamentes acélból készültek, így a tisztítás egyszerű. Csak egy nedves ruhára és enyhe mosószerre van szükség a keverő tisztításához.

Termelési kapacitás:

  • Maximális lisztmennyiség: 24 kg
  • Maximális tésztamennyiség: 38 kg
  • Minimális tésztamennyiség: 20 kg
Szélesség

525 mm

Hosszúság

880 mm

Magasság

1120 mm

Súly

190 kg

Feszültség

400 V

Teljesítmény

2,4 kW

Brossúra Kézikönyv