A rostlapok ideálisak húsok, zöldségek és egyéb ételek gyors és egyenletes sütéséhez. Prémium minőségű termékeink strapabíróak, könnyen tisztíthatók és energiatakarékosak. Tekintse meg széles választékunkat, és találja meg az Ön igényeinek leginkább megfelelő rostlapot!

Mutat
Fogazott acél penge MAXIMA MS 220 elektromos szeletelőhöz
Teflon penge MAXIMA MS 220 elektromos szeletelőhöz
Fogazott penge MAXIMA MS 250 elektromos szeletelőhöz
Teflon penge MAXIMA MS 250 elektromos szeletelőhöz.
Fogazott acél penge MAXIMA MS 300 elektromos szeletelőhöz
Penge MAXIMA MS 300 elektromos szeletelőhöz
Teflon penge MAXIMA MS 300 elektromos szeletelőhöz
Hasábburgonya szeletelő VC450 zöldségszeletelő géphez: 8 mm
Helytartó
Julienne szeletelő vc450 zöldségszeletelő géphez: 2.5 mm
4 mm-es julienne szeletelő tárcsa VC750 zöldségszeletelő géphez.
Kockarács VC450 zöldségszeletelő géphez: 8 x 8 mm
Alumínium kockarács VC750 zöldségszeletelő géphez: 6x6 mm
maxima barázdált rostlap 36 cm
maxima barázdált rostlap 55 cm
maxima elektromos asztali rostlap

Maxima elektromos asztali rostlap, 73 cm

112.990 Ft122.990 Ft +ÁFA
maxima sima rostlap 36 cm

Maxima elektromos rostlap, 36 cm

50.490 Ft53.490 Ft +ÁFA
maxima félbarázdált rostlap 36 cm
maxima félbarázdás rostlap
maxima elektromos rostlap
Maxima húspuhító gép - 2 db húspuhító henger
Maxima professzionális húspuhító gép
Maxima MS 220 hússzeletelő gép 22 cm-es pengével
Maxima MS 250 hússzeletelő gép
Maxima MS 300 hússzeletelő gép
maxima msm 10
maxima msm 100
maxima msm 130
maxima msm 20
maxima msm 200

Milyen előnyei vannak a rostlap használatának?

A rostlap sok ízt ad az ételhez, akárcsak a wok használatakor, a grillezőlapon is magas hőmérsékleten lehet főzni, ami azt jelenti, hogy a hús és a zöldségek gyorsan elkészülnek.

Az íz és a tápanyagok is megmaradnak. A grillezőlap nagy mérete szintén előnyös, mivel lehetővé teszi, hogy egyszerre több hozzávalót süssön egymás mellett.

Mivel a rostlapok általában nagyon kevés zsiradékot vagy olajat igényelnek, ez az elkészítési mód egészséges is. A bordázatok elválasztják az ételt a zsírtól, így a hús kevesebb zsírt szív magába. A grillezőlap tisztítása is nagyon egyszerű, a fröccsenésgátló és a praktikus csepegtetőtálca összegyűjti a maradékot. A sima rozsdamentes acél burkolatnak köszönhetően könnyen letörölhető a rátapadt zsír.

Mit érdemes figyelembe venni egy rostlap vásárlásakor?

Először is, határozd meg a készülék elhelyezéséhez szükséges méreteket a konyhában, ehhez gondold át, hol lesz a készülék kijelölt helye. Ezen kívül gondolj a kívánt kapacitásra, a rostlap használatának gyakoriságára, valamint a készítendő ételek típusára. Ezek alapján el tudod dönteni, hogy egy- vagy kétoldalas grillt válassz.

Fontos továbbá a termosztát kapacitásának felmérése is. Egy jó grillezőlap elérheti akár a 300⁰C-os hőmérsékletet is, de az alacsonyabb, 50⁰C és 70⁰C közötti hőmérsékletek is hasznosak lehetnek. Érdemes felmérni az elérhető energiaforrásokat is: gázos vagy elektromos változatot válassz.

Elektromos rostlap esetén mérlegeld, hogy elegendő-e a standard 230V-os csatlakozó, vagy szükség van-e nagyfeszültségű 400V-os aljzatra.