Egy professzionális pizzakészítő pult lehetővé teszi a konyhák számára, hogy könnyedén készítsenek friss pizzákat. Az összes hozzávaló kéznél van, és a külön dedikált tésztás fiókoknak köszönhetően a pizzakészítés gyors és egyszerű feladat. Pizzakészítő hűtőink gránit munkalapjai és tágas hűtőrekeszei ideális munkaterületet biztosítanak a tökéletes pizzák elkészítéséhez.

Mutat
Hasábburgonya szeletelő VC450 zöldségszeletelő géphez: 8 mm
Helytartó
Julienne szeletelő vc450 zöldségszeletelő géphez: 2.5 mm
4 mm-es julienne szeletelő tárcsa VC750 zöldségszeletelő géphez.
Kockarács VC450 zöldségszeletelő géphez: 8 x 8 mm
Alumínium kockarács VC750 zöldségszeletelő géphez: 6x6 mm
Conveyor Belt pizza alagút 30 db pizza/óra
Maxima Deluxe elektromos pizzakemence 4+4x30 cm
Maxima Deluxe elektromos pizzakemence 4x30 cm
Maxima Deluxe elektromos pizzakemence 6+6x30 cm
Maxima elektromos pizzakemence 6x30 cm
Maxima elektromos pizzakemence 1x40 cm
Maxima elektromos pizzakemence 2x40 cm
maxima msm 10
maxima msm 100
maxima msm 130
maxima msm 20
maxima msm 200
maxima msm 30
maxima msm 50
maxima msm 60
maxima msm 75
maxima msm 8 ezüst színű
Rozsdamentes acél paradicsomszeletelő gép 4mm-es szeletekhez (Maxima)
maxima vc 450 zöldségszeletelő
Maxima elektromos zöldségszeletelő gép
maxima pizzapult 137 cm
háromajtós pizzapult üvegfedéllel
maxima pizzapult 202 cm
maxima pizzapult

Mire érdemes figyelni pizzapult vásárlásakor?


Méret és kapacitás
A méret fontos szempont a pizzapult kiválasztásakor. A hűtő mérete arra a területre vonatkozik, amely a pizzák előkészítésére áll rendelkezésre. Ezt általában centiméterben mérik, és 90-től 200 cm-ig terjedhet.
Amikor meghatározza, hogy mekkora méretre van szüksége az éttermének, vegye figyelembe, hogy napi hány pizzát tervez készíteni. Fontos, hogy olyan hűtőt válasszon, amely elegendő hellyel rendelkezik a legforgalmasabb napokhoz, de nem foglal el felesleges helyet a konyhában.

GN tartály méret
Egy másik fontos tényező, amit figyelembe kell venni, az a pizzapultba illeszthető GN edények mérete és mennyisége. Ezek az edények standard méretűek, amelyeket kereskedelmi konyhákban használnak az élelmiszerek tárolására és szállítására. A legtöbb pizzapult 1/3 vagy 1/6 méretű GN edényekkel érkezik, de fontos ellenőrizni a pontos méreteket, hogy biztosan elférjenek benne a kívánt hozzávalók és feltétek.

Jellemzők
Sok pizzapult különféle jellemzőkkel is rendelkezik. Ezek között lehetnek állítható polcok és hőmérséklet-ellenőrzés.
Fontos, hogy felmérje, mely jellemzők felelnek meg legjobban az étterme igényeinek, és válasszon olyan pizzakészítő hűtőt, amely ezeket kínálja.

Mik a hűtött munkaasztal használatának előnyei?


Megőrzi a frissességet:A hűtött munkaasztal egyik fő előnye, hogy segít megőrizni az összetevők frissességét. A megfelelő hőmérséklet-ellenőrzéssel és tárolással a feltétek, sajt és tészta hosszabb ideig frissen maradnak. Ez csökkenti az élelmiszer-pazarlást és biztosítja, hogy minden egyes pizzaszelet minőségi összetevőkből készüljön.
Időt takarít meg: Egy jó pizza előkészítő hűtött munkaasztal lehetővé teszi a konyhák számára, hogy könnyen rendszerezzék és tárolják az összetevőiket, így azokat könnyen elérhetik, amikor eljön az idő a pizzák készítésére. Ez nagymértékben javíthatja az éttermek hatékonyságát és időt takaríthat meg a forgalmas órákban.
Növeli a tárolókapacitást: A munkaasztalok specifikus polcokkal és rekeszekkel rendelkeznek a pizzaformák, tészták és egyéb alapvető dolgok tárolására. Ez lehetővé teszi a konyhák számára, hogy maximálisan kihasználják a tárolóhelyüket és mindent rendezetten tartsanak. Több GN edény számára biztosított hellyel a konyhák biztonságosan tárolhatják a különböző feltéteket, amelyek szükségesek egy ízletes pizza elkészítéséhez.
Javítja az élelmiszerbiztonságot: A megfelelő élelmiszerbiztonság fenntartása létfontosságú bármely élelmiszeripari létesítmény számára. A hőmérséklet-ellenőrző funkciókkal és könnyen tisztítható felületekkel a konyhák biztosíthatják, hogy az összetevőik a megfelelő hőmérsékleten legyenek tárolva, és mentesek legyenek a keresztfertőzéstől.