Húspuhító gép segítségével gyorsan és hatékonyan lágyíthatja a húsokat, legyen szó marháról, csirkéről vagy sertésről. Termékeink kiváló minőségű anyagokból készülnek, tartósak és könnyen kezelhetők, így garantálják a hosszú élettartamot és a kifogástalan eredményt. Ideálisak éttermek, szállodák és egyéb vendéglátóipari egységek számára, ahol fontos a gyors és hatékony munkavégzés.

Mutat
Fogazott acél penge MAXIMA MS 220 elektromos szeletelőhöz
Teflon penge MAXIMA MS 220 elektromos szeletelőhöz
Fogazott penge MAXIMA MS 250 elektromos szeletelőhöz
Teflon penge MAXIMA MS 250 elektromos szeletelőhöz.
Fogazott acél penge MAXIMA MS 300 elektromos szeletelőhöz
Penge MAXIMA MS 300 elektromos szeletelőhöz
Teflon penge MAXIMA MS 300 elektromos szeletelőhöz
maxima barázdált rostlap 36 cm
maxima barázdált rostlap 55 cm
maxima elektromos asztali rostlap

Maxima elektromos asztali rostlap, 73 cm

112.990 Ft122.990 Ft +ÁFA
maxima sima rostlap 36 cm

Maxima elektromos rostlap, 36 cm

50.490 Ft53.490 Ft +ÁFA
maxima félbarázdált rostlap 36 cm
maxima félbarázdás rostlap
maxima elektromos rostlap
Maxima húspuhító gép - 2 db húspuhító henger
Maxima professzionális húspuhító gép
Maxima MS 220 hússzeletelő gép 22 cm-es pengével
Maxima MS 250 hússzeletelő gép
Maxima MS 300 hússzeletelő gép
maxima msm 10
maxima msm 100
maxima msm 130
maxima msm 20
maxima msm 200
maxima msm 30
maxima msm 50
maxima msm 60
maxima msm 75
maxima msm 8 ezüst színű
maxima rostlap

Maxima rostlap 55 cm, elektromos

53.490 Ft69.990 Ft +ÁFA

Mik az előnyei a professzionális húspuhítónak?

Egy húsdarab elkészítése időt és erőfeszítést igényel. Számos lépést kell figyelembe venni, például a hús eredetének és minőségének biztosítását, a megfelelő tárolási módszereket, valamint a helyes kiolvasztási módot.

A hús teljes felületén végzett apró vágásokkal biztosítható a szaftos és omlós végeredmény főzéskor. Ezek a vágások elősegítik az egyenletes sütést a serpenyőben, javítják a hús ízét és textúráját, miközben csökkentik a főzési időt. Emellett ezek a szeletek lehetővé teszik a pácok és fűszerek jobb áthatolását, ami tartósabb ízeket eredményez a főzés során.

A húspuhító gép hatékony alternatívája a hagyományos húsklopfolóknak vagy húsvilláknak. Két hengerével, melyek számos pengével vannak felszerelve, könnyedén puhítja meg a teljes húsdarabot, kevesebb fizikai erőfeszítést igényelve.

Legyen szó steakről, csirkéről, bárányról vagy sertésről, ez a húspuhító sokoldalú eszköz, amely különböző húsfajtákhoz alkalmas.