A szeletelőgép egy sokoldalú konyhai készülékek, amely alkalmas különböző termékek, például sajt és hús szeletelésére. A rozsdamentes acélból készült ferde penge biztosítja az erőfeszítés nélküli, gyors és csendes szeletelést.

Mutat
Fogazott acél penge MAXIMA MS 220 elektromos szeletelőhöz
Teflon penge MAXIMA MS 220 elektromos szeletelőhöz
Fogazott penge MAXIMA MS 250 elektromos szeletelőhöz
Teflon penge MAXIMA MS 250 elektromos szeletelőhöz.
Fogazott acél penge MAXIMA MS 300 elektromos szeletelőhöz
Penge MAXIMA MS 300 elektromos szeletelőhöz
Teflon penge MAXIMA MS 300 elektromos szeletelőhöz
Hasábburgonya szeletelő VC450 zöldségszeletelő géphez: 8 mm
Helytartó
Julienne szeletelő vc450 zöldségszeletelő géphez: 2.5 mm
4 mm-es julienne szeletelő tárcsa VC750 zöldségszeletelő géphez.
Kockarács VC450 zöldségszeletelő géphez: 8 x 8 mm
Alumínium kockarács VC750 zöldségszeletelő géphez: 6x6 mm
maxima barázdált rostlap 36 cm
maxima barázdált rostlap 55 cm
maxima elektromos asztali rostlap

Maxima elektromos asztali rostlap, 73 cm

112.990 Ft122.990 Ft +ÁFA
maxima sima rostlap 36 cm

Maxima elektromos rostlap, 36 cm

50.490 Ft53.490 Ft +ÁFA
maxima félbarázdált rostlap 36 cm
maxima félbarázdás rostlap
maxima elektromos rostlap
Maxima MS 220 hússzeletelő gép 22 cm-es pengével
Maxima MS 250 hússzeletelő gép
Maxima MS 300 hússzeletelő gép
maxima msm 10
maxima msm 100
maxima msm 130
maxima msm 20
maxima msm 200
maxima msm 30
maxima msm 50

Mi az a húszeletelő gép?

Az elektromos húszeletelő gépeket széles körben használják professzionális konyhákban, mivel képesek vékony, tökéletesen egyenes szeleteket vágni különböző ételekből. Ellentétben a manuális szeleteléssel, amely kihívást jelentő, veszélyes és időigényes, ezek a gépek egy éles, kerek pengével rendelkeznek, amely nagy sebességgel forog.

Könnyedén átvágnak puha vagy kemény húsokon, így finom szeleteket készíthetünk szalámiból, sonkából, kolbászból, carpaccióból és más hús- vagy felvágott termékekből.

Ezeket a húszeletelő gépeket sajt, kenyér és zöldségek vágására is használhatjuk ugyanolyan pontossággal. Sokoldalúságuk miatt értékes konyhai eszköznek számítanak, és kiváló befektetés bármely vendéglátóipari létesítmény számára.

Mit érdemes figyelembe venni hús szeletelő vásárlásakor?

Elektromos hús szeletelő kiválasztásakor a penge mérete alapvető fontosságú szempont. Minden modellnél feltüntetik a penge átmérőjét, például 22 cm, 25 cm vagy 30 cm. A nagyobb penge lehetővé teszi a nagyobb darabok szeletelését. Először határozd meg, hogy milyen ételeket szeretnél szeletelni, és mekkora méretű szeletekre van szükséged. Ezen kívül érdemes figyelembe venni a szükséges penge típusát is. Kenyér vágásához recézett penge szükséges, míg sajt szeleteléséhez teflon penge ajánlott.