Húspuhító gép segítségével gyorsan és hatékonyan lágyíthatja a húsokat, legyen szó marháról, csirkéről vagy sertésről. Termékeink kiváló minőségű anyagokból készülnek, tartósak és könnyen kezelhetők, így garantálják a hosszú élettartamot és a kifogástalan eredményt. Ideálisak éttermek, szállodák és egyéb vendéglátóipari egységek számára, ahol fontos a gyors és hatékony munkavégzés.

Mutat
maxima barázdált rostlap 36 cm
maxima barázdált rostlap 55 cm
maxima elektromos asztali rostlap

Maxima elektromos asztali rostlap, 73 cm

112.990 Ft122.990 Ft +ÁFA
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 15 liter
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 1x10 liter leeresztő csappal
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 1x11 liter
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 1x13 liter leeresztő csappal.
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 1x16 liter leeresztő csappal.
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 1x4 liter
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 1x6 liter
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 1x8 liter ECO
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 20 liter - leeresztő csappal ellátva
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 2x10 liter beépített leeresztő csappal.
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 2x11 liter
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 2x13 liter leeresztő csappal.
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 2x16 liter leeresztő csappal
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 2x4 liter
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 2x6 liter
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 2x8 liter ECO
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 30 liter - leeresztő csappal
maxima sima rostlap 36 cm

Maxima elektromos rostlap, 36 cm

50.490 Ft53.490 Ft +ÁFA
maxima félbarázdált rostlap 36 cm
maxima félbarázdás rostlap
maxima elektromos rostlap
Maxima húspuhító gép - 2 db húspuhító henger
Maxima professzionális húspuhító gép
Maxima Indukciós Olajsütő fritőz 1x8 liter leeresztő csappal.
Maxima Indukciós Olajsütő fritőz 2x8 liter leeresztő csappal.
maxima rostlap

Maxima rostlap 55 cm, elektromos

53.490 Ft69.990 Ft +ÁFA
Maxima rozsdamentes olajsütő fritőz 16 liter - leeresztő csappal és különálló szekrénnyel

Mik az előnyei a professzionális húspuhítónak?

Egy húsdarab elkészítése időt és erőfeszítést igényel. Számos lépést kell figyelembe venni, például a hús eredetének és minőségének biztosítását, a megfelelő tárolási módszereket, valamint a helyes kiolvasztási módot.

A hús teljes felületén végzett apró vágásokkal biztosítható a szaftos és omlós végeredmény főzéskor. Ezek a vágások elősegítik az egyenletes sütést a serpenyőben, javítják a hús ízét és textúráját, miközben csökkentik a főzési időt. Emellett ezek a szeletek lehetővé teszik a pácok és fűszerek jobb áthatolását, ami tartósabb ízeket eredményez a főzés során.

A húspuhító gép hatékony alternatívája a hagyományos húsklopfolóknak vagy húsvilláknak. Két hengerével, melyek számos pengével vannak felszerelve, könnyedén puhítja meg a teljes húsdarabot, kevesebb fizikai erőfeszítést igényelve.

Legyen szó steakről, csirkéről, bárányról vagy sertésről, ez a húspuhító sokoldalú eszköz, amely különböző húsfajtákhoz alkalmas.