Húspuhító gép segítségével gyorsan és hatékonyan lágyíthatja a húsokat, legyen szó marháról, csirkéről vagy sertésről. Termékeink kiváló minőségű anyagokból készülnek, tartósak és könnyen kezelhetők, így garantálják a hosszú élettartamot és a kifogástalan eredményt. Ideálisak éttermek, szállodák és egyéb vendéglátóipari egységek számára, ahol fontos a gyors és hatékony munkavégzés.

Mutat
Hasábburgonya szeletelő VC450 zöldségszeletelő géphez: 8 mm
Helytartó
Julienne szeletelő vc450 zöldségszeletelő géphez: 2.5 mm
4 mm-es julienne szeletelő tárcsa VC750 zöldségszeletelő géphez.
Kockarács VC450 zöldségszeletelő géphez: 8 x 8 mm
Alumínium kockarács VC750 zöldségszeletelő géphez: 6x6 mm
maxima barázdált rostlap 36 cm
maxima barázdált rostlap 55 cm
maxima elektromos asztali rostlap

Maxima elektromos asztali rostlap, 73 cm

112.990 Ft122.990 Ft +ÁFA
maxima sima rostlap 36 cm

Maxima elektromos rostlap, 36 cm

50.490 Ft53.490 Ft +ÁFA
maxima félbarázdált rostlap 36 cm
maxima félbarázdás rostlap
maxima elektromos rostlap
Maxima húspuhító gép - 2 db húspuhító henger
Maxima professzionális húspuhító gép
maxima mikrohullámú sütő 1000 watt
maxima mikrohullámú sütő 1800 watt
maxima 900 w mikrohullámú sütő
Rozsdamentes acél paradicsomszeletelő gép 4mm-es szeletekhez (Maxima)
maxima rostlap

Maxima rostlap 55 cm, elektromos

53.490 Ft69.990 Ft +ÁFA
maxima vc 450 zöldségszeletelő
Maxima elektromos zöldségszeletelő gép
Speciális szeletelő vc750 zöldségszeletelő géphez: 1.5 mm
Speciális vágótárcsa VC450 zöldségszeletelő géphez: 1 mm
Standard reszelő VC450 zöldségszeletelő géphez: 3 mm
Standard reszelő tárcsa VC750 zöldségszeletelő géphez: 3 mm
Standard 10 mm-es szeletelő tárcsa VC750 zöldségszeletelő géphez.
Standard vágótárcsa VC450 zöldségszeletelő géphez: 2mm

Mik az előnyei a professzionális húspuhítónak?

Egy húsdarab elkészítése időt és erőfeszítést igényel. Számos lépést kell figyelembe venni, például a hús eredetének és minőségének biztosítását, a megfelelő tárolási módszereket, valamint a helyes kiolvasztási módot.

A hús teljes felületén végzett apró vágásokkal biztosítható a szaftos és omlós végeredmény főzéskor. Ezek a vágások elősegítik az egyenletes sütést a serpenyőben, javítják a hús ízét és textúráját, miközben csökkentik a főzési időt. Emellett ezek a szeletek lehetővé teszik a pácok és fűszerek jobb áthatolását, ami tartósabb ízeket eredményez a főzés során.

A húspuhító gép hatékony alternatívája a hagyományos húsklopfolóknak vagy húsvilláknak. Két hengerével, melyek számos pengével vannak felszerelve, könnyedén puhítja meg a teljes húsdarabot, kevesebb fizikai erőfeszítést igényelve.

Legyen szó steakről, csirkéről, bárányról vagy sertésről, ez a húspuhító sokoldalú eszköz, amely különböző húsfajtákhoz alkalmas.