Egy professzionális pizzakészítő pult lehetővé teszi a konyhák számára, hogy könnyedén készítsenek friss pizzákat. Az összes hozzávaló kéznél van, és a külön dedikált tésztás fiókoknak köszönhetően a pizzakészítés gyors és egyszerű feladat. Pizzakészítő hűtőink gránit munkalapjai és tágas hűtőrekeszei ideális munkaterületet biztosítanak a tökéletes pizzák elkészítéséhez.

Mutat
Hasábburgonya szeletelő VC450 zöldségszeletelő géphez: 8 mm
Helytartó
Julienne szeletelő vc450 zöldségszeletelő géphez: 2.5 mm
4 mm-es julienne szeletelő tárcsa VC750 zöldségszeletelő géphez.
Kockarács VC450 zöldségszeletelő géphez: 8 x 8 mm
Alumínium kockarács VC750 zöldségszeletelő géphez: 6x6 mm
Conveyor Belt pizza alagút 30 db pizza/óra
Maxima Deluxe elektromos pizzakemence 4+4x30 cm
Maxima Deluxe elektromos pizzakemence 4x30 cm
Maxima Deluxe elektromos pizzakemence 6+6x30 cm
Maxima elektromos pizzakemence 6x30 cm
Maxima elektromos pizzakemence 1x40 cm
Maxima elektromos pizzakemence 2x40 cm
Maxima MPM 10 planetáris mixer - 10L
Maxima MPM 20 planetáris mixer - 20L
Maxima MPM 30 planetáris mixer 30 l
Maxima MPM 40 / MPM 60 keverőtál kocsi
Maxima MPM 40 planetáris mixer
Maxima MPM 60 planetáris mixer
Maxima MPM 7 Planetáris mixer - 7L - Fekete
maxima msm 10
maxima msm 100
maxima msm 130
maxima msm 20
maxima msm 200
maxima msm 30
maxima msm 50
maxima msm 60
maxima msm 75
maxima msm 8 ezüst színű

Mire érdemes figyelni pizzapult vásárlásakor?


Méret és kapacitás
A méret fontos szempont a pizzapult kiválasztásakor. A hűtő mérete arra a területre vonatkozik, amely a pizzák előkészítésére áll rendelkezésre. Ezt általában centiméterben mérik, és 90-től 200 cm-ig terjedhet.
Amikor meghatározza, hogy mekkora méretre van szüksége az éttermének, vegye figyelembe, hogy napi hány pizzát tervez készíteni. Fontos, hogy olyan hűtőt válasszon, amely elegendő hellyel rendelkezik a legforgalmasabb napokhoz, de nem foglal el felesleges helyet a konyhában.

GN tartály méret
Egy másik fontos tényező, amit figyelembe kell venni, az a pizzapultba illeszthető GN edények mérete és mennyisége. Ezek az edények standard méretűek, amelyeket kereskedelmi konyhákban használnak az élelmiszerek tárolására és szállítására. A legtöbb pizzapult 1/3 vagy 1/6 méretű GN edényekkel érkezik, de fontos ellenőrizni a pontos méreteket, hogy biztosan elférjenek benne a kívánt hozzávalók és feltétek.

Jellemzők
Sok pizzapult különféle jellemzőkkel is rendelkezik. Ezek között lehetnek állítható polcok és hőmérséklet-ellenőrzés.
Fontos, hogy felmérje, mely jellemzők felelnek meg legjobban az étterme igényeinek, és válasszon olyan pizzakészítő hűtőt, amely ezeket kínálja.

Mik a hűtött munkaasztal használatának előnyei?


Megőrzi a frissességet:A hűtött munkaasztal egyik fő előnye, hogy segít megőrizni az összetevők frissességét. A megfelelő hőmérséklet-ellenőrzéssel és tárolással a feltétek, sajt és tészta hosszabb ideig frissen maradnak. Ez csökkenti az élelmiszer-pazarlást és biztosítja, hogy minden egyes pizzaszelet minőségi összetevőkből készüljön.
Időt takarít meg: Egy jó pizza előkészítő hűtött munkaasztal lehetővé teszi a konyhák számára, hogy könnyen rendszerezzék és tárolják az összetevőiket, így azokat könnyen elérhetik, amikor eljön az idő a pizzák készítésére. Ez nagymértékben javíthatja az éttermek hatékonyságát és időt takaríthat meg a forgalmas órákban.
Növeli a tárolókapacitást: A munkaasztalok specifikus polcokkal és rekeszekkel rendelkeznek a pizzaformák, tészták és egyéb alapvető dolgok tárolására. Ez lehetővé teszi a konyhák számára, hogy maximálisan kihasználják a tárolóhelyüket és mindent rendezetten tartsanak. Több GN edény számára biztosított hellyel a konyhák biztonságosan tárolhatják a különböző feltéteket, amelyek szükségesek egy ízletes pizza elkészítéséhez.
Javítja az élelmiszerbiztonságot: A megfelelő élelmiszerbiztonság fenntartása létfontosságú bármely élelmiszeripari létesítmény számára. A hőmérséklet-ellenőrző funkciókkal és könnyen tisztítható felületekkel a konyhák biztosíthatják, hogy az összetevőik a megfelelő hőmérsékleten legyenek tárolva, és mentesek legyenek a keresztfertőzéstől.