A kínálatunkban szereplő kontakt grillek ideálisak gyors paninik vagy grillezett szendvicsek készítéséhez, valamint hús, hal vagy zöldségek grillezéséhez. Elegáns rozsdamentes acél burkolatával és öntöttvas sütőtálcáival ezek a robusztus készülékek készen állnak a napi használatra konyhájában.

Mutat
maxima dupla kontakt grill 2x22 cm
maxima kontakt grill 22
maxima kontakt grill 33,5 cm
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 15 liter
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 1x10 liter leeresztő csappal
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 1x11 liter
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 1x13 liter leeresztő csappal.
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 1x16 liter leeresztő csappal.
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 1x4 liter
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 1x6 liter
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 1x8 liter ECO
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 20 liter - leeresztő csappal ellátva
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 2x10 liter beépített leeresztő csappal.
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 2x11 liter
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 2x13 liter leeresztő csappal.
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 2x16 liter leeresztő csappal
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 2x4 liter
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 2x6 liter
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 2x8 liter ECO
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 30 liter - leeresztő csappal
Maxima Indukciós Olajsütő fritőz 1x8 liter leeresztő csappal.
Maxima Indukciós Olajsütő fritőz 2x8 liter leeresztő csappal.
maxima msm 10
maxima msm 100
maxima msm 130
maxima msm 20
maxima msm 200
maxima msm 30
maxima msm 50
maxima msm 60

Hol használják leginkább a kontakt grilleket?

Mivel a kontakt grillek hús, hal és zöldségek sütésére is alkalmasak, sok étterem és kávézó használja ezeket a készülékeket. Emellett kevesebb helyet foglalnak a konyhában, mint egy hagyományos grill, ami előnyös a korlátozott térrel rendelkező konyhákban. A kontakt grilleket snack bárokban, food truckokban és gyorséttermekben is használják.

Mire kell figyelni, amikor ipari kontakt grillt vásárolunk?

A kontakt grillek sokoldalú főzőberendezések, amelyek lehetővé teszik a gyors és hatékony ételkészítést.

Íme néhány tényező, amit érdemes figyelembe venni a kontakt grill vásárlása előtt.

A grill felületének típusa

Az egyik fontos szempont, amire figyelni kell, a grill felületének típusa. A leggyakoribb típusok a sima és a bordázott felületek, amelyek különböző főzési előnyöket nyújtanak.

- A sima felületek ideálisak finomabb ételek, például hal vagy zöldségek sütésére, mivel egyenletes hőeloszlást biztosítanak anélkül, hogy grillnyomokat hagynának.
- A bordázott felületek kiválóak húsok sütéséhez és jellegzetes grillnyomok készítéséhez. Emellett segítenek eltávolítani a felesleges zsírt az ételből, ami egészségesebb főzési lehetőséget kínál.

Méret és kapacitás

Fontos, hogy olyan méretet válasszunk, amely illeszkedik a konyha teréhez, és képes kiszolgálni azt az ételmennyiséget, amit készíteni szeretnénk. Az ipari kontakt grillek különböző méretekben kaphatók, az egy lapos modellektől a nagyobb, dupla lapos változatokig.

A kapacitást tekintve vegyük figyelembe a vendégek számát és az ételek típusát, amelyeket készíteni fogunk. Például egy kisebb, szendvicsekre specializálódott étteremnek elég lehet egy kisebb kapacitású grill, míg egy forgalmas steakhouse-nak nagyobb berendezésre van szüksége, hogy lépést tartson a kereslettel.

Hőmérséklet-szabályozás

Az egyik legfontosabb tulajdonság, amit keresni kell egy ipari kontakt grillben, a hőmérséklet-szabályozás. Ez lehetővé teszi a főzési hőmérséklet beállítását az adott ételhez, így mindig egyenletes eredményt érhetünk el.