Egy professzionális pizzakészítő pult lehetővé teszi a konyhák számára, hogy könnyedén készítsenek friss pizzákat. Az összes hozzávaló kéznél van, és a külön dedikált tésztás fiókoknak köszönhetően a pizzakészítés gyors és egyszerű feladat. Pizzakészítő hűtőink gránit munkalapjai és tágas hűtőrekeszei ideális munkaterületet biztosítanak a tökéletes pizzák elkészítéséhez.

Mutat
Hasábburgonya szeletelő VC450 zöldségszeletelő géphez: 8 mm
Helytartó
Julienne szeletelő vc450 zöldségszeletelő géphez: 2.5 mm
4 mm-es julienne szeletelő tárcsa VC750 zöldségszeletelő géphez.
Kockarács VC450 zöldségszeletelő géphez: 8 x 8 mm
Alumínium kockarács VC750 zöldségszeletelő géphez: 6x6 mm
maxima dupla kontakt grill 2x22 cm
maxima kontakt grill 22
maxima kontakt grill 33,5 cm
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 15 liter
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 1x10 liter leeresztő csappal
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 1x11 liter
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 1x13 liter leeresztő csappal.
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 1x16 liter leeresztő csappal.
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 1x4 liter
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 1x6 liter
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 1x8 liter ECO
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 20 liter - leeresztő csappal ellátva
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 2x10 liter beépített leeresztő csappal.
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 2x11 liter
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 2x13 liter leeresztő csappal.
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 2x16 liter leeresztő csappal
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 2x4 liter
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 2x6 liter
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 2x8 liter ECO
Maxima Elektromos Olajsütő fritőz 30 liter - leeresztő csappal
Maxima Indukciós Olajsütő fritőz 1x8 liter leeresztő csappal.
Maxima Indukciós Olajsütő fritőz 2x8 liter leeresztő csappal.
Rozsdamentes acél paradicsomszeletelő gép 4mm-es szeletekhez (Maxima)
Maxima rozsdamentes olajsütő fritőz 16 liter - leeresztő csappal és különálló szekrénnyel

Mire érdemes figyelni pizzapult vásárlásakor?


Méret és kapacitás
A méret fontos szempont a pizzapult kiválasztásakor. A hűtő mérete arra a területre vonatkozik, amely a pizzák előkészítésére áll rendelkezésre. Ezt általában centiméterben mérik, és 90-től 200 cm-ig terjedhet.
Amikor meghatározza, hogy mekkora méretre van szüksége az éttermének, vegye figyelembe, hogy napi hány pizzát tervez készíteni. Fontos, hogy olyan hűtőt válasszon, amely elegendő hellyel rendelkezik a legforgalmasabb napokhoz, de nem foglal el felesleges helyet a konyhában.

GN tartály méret
Egy másik fontos tényező, amit figyelembe kell venni, az a pizzapultba illeszthető GN edények mérete és mennyisége. Ezek az edények standard méretűek, amelyeket kereskedelmi konyhákban használnak az élelmiszerek tárolására és szállítására. A legtöbb pizzapult 1/3 vagy 1/6 méretű GN edényekkel érkezik, de fontos ellenőrizni a pontos méreteket, hogy biztosan elférjenek benne a kívánt hozzávalók és feltétek.

Jellemzők
Sok pizzapult különféle jellemzőkkel is rendelkezik. Ezek között lehetnek állítható polcok és hőmérséklet-ellenőrzés.
Fontos, hogy felmérje, mely jellemzők felelnek meg legjobban az étterme igényeinek, és válasszon olyan pizzakészítő hűtőt, amely ezeket kínálja.

Mik a hűtött munkaasztal használatának előnyei?


Megőrzi a frissességet:A hűtött munkaasztal egyik fő előnye, hogy segít megőrizni az összetevők frissességét. A megfelelő hőmérséklet-ellenőrzéssel és tárolással a feltétek, sajt és tészta hosszabb ideig frissen maradnak. Ez csökkenti az élelmiszer-pazarlást és biztosítja, hogy minden egyes pizzaszelet minőségi összetevőkből készüljön.
Időt takarít meg: Egy jó pizza előkészítő hűtött munkaasztal lehetővé teszi a konyhák számára, hogy könnyen rendszerezzék és tárolják az összetevőiket, így azokat könnyen elérhetik, amikor eljön az idő a pizzák készítésére. Ez nagymértékben javíthatja az éttermek hatékonyságát és időt takaríthat meg a forgalmas órákban.
Növeli a tárolókapacitást: A munkaasztalok specifikus polcokkal és rekeszekkel rendelkeznek a pizzaformák, tészták és egyéb alapvető dolgok tárolására. Ez lehetővé teszi a konyhák számára, hogy maximálisan kihasználják a tárolóhelyüket és mindent rendezetten tartsanak. Több GN edény számára biztosított hellyel a konyhák biztonságosan tárolhatják a különböző feltéteket, amelyek szükségesek egy ízletes pizza elkészítéséhez.
Javítja az élelmiszerbiztonságot: A megfelelő élelmiszerbiztonság fenntartása létfontosságú bármely élelmiszeripari létesítmény számára. A hőmérséklet-ellenőrző funkciókkal és könnyen tisztítható felületekkel a konyhák biztosíthatják, hogy az összetevőik a megfelelő hőmérsékleten legyenek tárolva, és mentesek legyenek a keresztfertőzéstől.