A rostlapok ideálisak húsok, zöldségek és egyéb ételek gyors és egyenletes sütéséhez. Prémium minőségű termékeink strapabíróak, könnyen tisztíthatók és energiatakarékosak. Tekintse meg széles választékunkat, és találja meg az Ön igényeinek leginkább megfelelő rostlapot!

Mutat
Fogazott acél penge MAXIMA MS 220 elektromos szeletelőhöz
Teflon penge MAXIMA MS 220 elektromos szeletelőhöz
Fogazott penge MAXIMA MS 250 elektromos szeletelőhöz
Teflon penge MAXIMA MS 250 elektromos szeletelőhöz.
Fogazott acél penge MAXIMA MS 300 elektromos szeletelőhöz
Penge MAXIMA MS 300 elektromos szeletelőhöz
Teflon penge MAXIMA MS 300 elektromos szeletelőhöz
maxima barázdált rostlap 36 cm
maxima barázdált rostlap 55 cm
Maxima DPP 15 burgonyakoptató gép 15 kg kapacitással, beépített idpzítővel.
Maxima DPP 20 burgonyakoptató gép 20 kg kapacitással, beépített idpzítővel.
maxima elektromos asztali rostlap

Maxima elektromos asztali rostlap, 73 cm

112.990 Ft122.990 Ft +ÁFA
maxima sima rostlap 36 cm

Maxima elektromos rostlap, 36 cm

50.490 Ft53.490 Ft +ÁFA
maxima félbarázdált rostlap 36 cm
maxima félbarázdás rostlap
maxima elektromos rostlap
Maxima MPP 15 burgonyakoptató gép 15 kg kapacitással (300 kg/h)
Maxima MPP 30 burgonyakoptató gép 30 kg kapacitással (600kg/h)
Maxima burgonyakoptató 8 kg kapacitással (160 kg/h)
Maxima MS 220 hússzeletelő gép 22 cm-es pengével
Maxima MS 250 hússzeletelő gép
Maxima MS 300 hússzeletelő gép
maxima rostlap

Maxima rostlap 55 cm, elektromos

53.490 Ft69.990 Ft +ÁFA

Milyen előnyei vannak a rostlap használatának?

A rostlap sok ízt ad az ételhez, akárcsak a wok használatakor, a grillezőlapon is magas hőmérsékleten lehet főzni, ami azt jelenti, hogy a hús és a zöldségek gyorsan elkészülnek.

Az íz és a tápanyagok is megmaradnak. A grillezőlap nagy mérete szintén előnyös, mivel lehetővé teszi, hogy egyszerre több hozzávalót süssön egymás mellett.

Mivel a rostlapok általában nagyon kevés zsiradékot vagy olajat igényelnek, ez az elkészítési mód egészséges is. A bordázatok elválasztják az ételt a zsírtól, így a hús kevesebb zsírt szív magába. A grillezőlap tisztítása is nagyon egyszerű, a fröccsenésgátló és a praktikus csepegtetőtálca összegyűjti a maradékot. A sima rozsdamentes acél burkolatnak köszönhetően könnyen letörölhető a rátapadt zsír.

Mit érdemes figyelembe venni egy rostlap vásárlásakor?

Először is, határozd meg a készülék elhelyezéséhez szükséges méreteket a konyhában, ehhez gondold át, hol lesz a készülék kijelölt helye. Ezen kívül gondolj a kívánt kapacitásra, a rostlap használatának gyakoriságára, valamint a készítendő ételek típusára. Ezek alapján el tudod dönteni, hogy egy- vagy kétoldalas grillt válassz.

Fontos továbbá a termosztát kapacitásának felmérése is. Egy jó grillezőlap elérheti akár a 300⁰C-os hőmérsékletet is, de az alacsonyabb, 50⁰C és 70⁰C közötti hőmérsékletek is hasznosak lehetnek. Érdemes felmérni az elérhető energiaforrásokat is: gázos vagy elektromos változatot válassz.

Elektromos rostlap esetén mérlegeld, hogy elegendő-e a standard 230V-os csatlakozó, vagy szükség van-e nagyfeszültségű 400V-os aljzatra.