Ha a legfinomabb hús- és halételeket szeretnéd elkészíteni, egy rostlap elengedhetetlen a konyhában. A grillezés hosszabb ideig megőrzi az ízeket és a vitaminokat, és az ételek gyorsan elkészülnek. A sütőlap egyaránt sima és bordázott, 8 mm vastag acél sütőfelülettel rendelkezik, amely szatén felületű. Ez a vendéglátóipari eszköz különösen alkalmas nagy mennyiségű ételek elkészítésére és intenzív használatra, az egyenletes hőeloszlásnak köszönhetően az ételek jól átsülnek.
Felhasználóbarát vezérlés
A sütőlap hőmérsékletét 50 és 300°C között lehet állítani. Az eszköznek van egy jelzőfénye is, amely megmutatja, mikor érte el a grill a megfelelő hőmérsékletet és használatra kész. Magas rozsdamentes acél fröccsenésgátlóval van ellátva, hogy megakadályozza az olaj kifröccsenését. Használata rendkívül egyszerű: kapcsold be a kapcsolóval, kend meg a grillsütő felületét olajjal, és amikor eléri a megfelelő hőmérsékletet, helyezd rá az ételeket a sütőlapra.
Könnyen tisztítható
Az eszköz alatt egy kivehető tálca található, amely összegyűjti a zsírt. A rozsdamentes acél háznak, fröccsenésgátlónak és sütőlapnak köszönhetően a sima felületek könnyen letörölhetők. A makacs maradványokat kaparóval távolítsd el, ezután melegítsd fel az eszközt 75°C-ra, és önts egy kevés vizet a grillsütő felületére, így könnyen eltávolíthatók a makacs maradványok. Egy nedves ronggyal töröld le a külső felületeket és a sütőlapot, majd győződj meg róla, hogy minden részt szárazra törölsz, mielőtt újra használnád a grillt.
Jellemzők
- Nagy terhelhetőségű alkatrészek
- Állítható hőmérséklet 50°C és 300°C között
- Hőmérsékletjelző fény
- Egyenletes és gyors hőeloszlás
- 4 gumitalpon áll
- Nagyon tartós konstrukció