Ha a legfinomabb hús- és halételeket szeretnéd elkészíteni, a rostlap elengedhetetlen eszköz a vendéglátóipari konyhában. A grillezés megőrzi az ízeket és a vitaminokat, valamint gyorsan elkészíti az ételeket. A rostlap bordázott sütőfelülete 8 mm vastag acélból készült, selyemfényű felülettel. Ez a vendéglátóipari készülék rendkívül alkalmas nagy mennyiségű étel előállítására és intenzív használatra, valamint az egyenletes hőelosztásnak köszönhetően az ételek egyenletesen sülnek át.
Felhasználóbarát vezérlés
A rostlapon a hőmérsékletet 50° és 300°C között szabályozható, valamint rendelkezik egy jelzőfénnyel is, amely mutatja, ha a sütőfelület elérte a megfelelő hőmérsékletet és készen áll a használatra. Magas rozsdamentes acél fröccsenésgátló lemezekkel van felszerelve, hogy megakadályozza az olaj fröccsenését. Használata rendkívül egyszerű: kapcsold be a kapcsolóval, kend be olajjal a grillsütő felületét, és amikor elérte a megfelelő hőmérsékletet, helyezd az ételeket a rostlapra.
Könnyen tisztítható
A készülék alatt egy kivehető tálca található, amely összegyűjti a zsírt, a rozsdamentes acél háznak, fröccsenésgátlónak és rostlapnak köszönhetően a sima felületek könnyen tisztíthatók. A durva maradványokat kaparóval távolítsd el, majd melegítsd fel a készüléket 75°C-ra, és önts egy kis vizet a grillsütő felületére, így könnyen eltávolíthatók a makacs maradványok. Nedves ruhával töröld le a külső felületet és a rostlapot, majd töröld szárazra.
Jellemzők
- Nagy terhelhetőségű alkatrészek
- Állítható hőfok 50°C és 300°C között
- Hőmérséklet jelzőfény
- Egyenletes és gyors hőelosztás
- 4 gumilábon áll
- Nagyon tartós kivitel