Maxima barázdált rostlap, 36 cm

46.990 Ft +ÁFA

Ez a rostlap kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, és bordázott felülettel rendelkezik. Ideális intenzív használatra a professzionális konyhában. A kivehető zsírfogó tálcának köszönhetően a sütőlap könnyen tisztán tartható.

A jelenlegi instabil euró árfolyam miatt a weboldalunkon megjelenő árak minden esetben tájékoztató jellegűek!
Az árajánlatkérésekre minden esetben rövid határidővel, aktualizált árakkal válaszolunk.
100%-os elégedettség
Garanciát vállalunk a termékeinkre
Rugalmas szálítást biztosítunk
Kategória: Címkék: ,

Megosztás:

Ha a legfinomabb hús- és halételeket szeretnéd elkészíteni, a rostlap elengedhetetlen eszköz a vendéglátóipari konyhában. A grillezés megőrzi az ízeket és a vitaminokat, valamint gyorsan elkészíti az ételeket. A rostlap bordázott sütőfelülete 8 mm vastag acélból készült, selyemfényű felülettel. Ez a vendéglátóipari készülék rendkívül alkalmas nagy mennyiségű étel előállítására és intenzív használatra, valamint az egyenletes hőelosztásnak köszönhetően az ételek egyenletesen sülnek át.

Felhasználóbarát vezérlés

A rostlapon a hőmérsékletet 50° és 300°C között szabályozható, valamint rendelkezik egy jelzőfénnyel is, amely mutatja, ha a sütőfelület elérte a megfelelő hőmérsékletet és készen áll a használatra. Magas rozsdamentes acél fröccsenésgátló lemezekkel van felszerelve, hogy megakadályozza az olaj fröccsenését. Használata rendkívül egyszerű: kapcsold be a kapcsolóval, kend be olajjal a grillsütő felületét, és amikor elérte a megfelelő hőmérsékletet, helyezd az ételeket a rostlapra.

Könnyen tisztítható

A készülék alatt egy kivehető tálca található, amely összegyűjti a zsírt, a rozsdamentes acél háznak, fröccsenésgátlónak és rostlapnak köszönhetően a sima felületek könnyen tisztíthatók. A durva maradványokat kaparóval távolítsd el, majd melegítsd fel a készüléket 75°C-ra, és önts egy kis vizet a grillsütő felületére, így könnyen eltávolíthatók a makacs maradványok. Nedves ruhával töröld le a külső felületet és a rostlapot, majd töröld szárazra.

Jellemzők

  • Nagy terhelhetőségű alkatrészek
  • Állítható hőfok 50°C és 300°C között
  • Hőmérséklet jelzőfény
  • Egyenletes és gyors hőelosztás
  • 4 gumilábon áll
  • Nagyon tartós kivitel
Szélesség

360 mm

Hosszúság

450 mm

Magasság

220 mm

Súly

17 kg

Feszültség

230 V

Teljesítmény

2 kW

Brossúra Kézikönyv