Maxima elektromos asztali rostlap, 73 cm

112.990 Ft122.990 Ft +ÁFA

A 73 cm-es sima grillezőfelülettel és króm tükörfénnyel ellátott professzionális elektromos rostlappal a legízletesebb hús-, hal- és zöldségételeket készítheti el. A csepegtetőtálcának és a rozsdamentes acél részeknek köszönhetően ez a grill könnyen tisztítható.

A jelenlegi instabil euró árfolyam miatt a weboldalunkon megjelenő árak minden esetben tájékoztató jellegűek!
Az árajánlatkérésekre minden esetben rövid határidővel, aktualizált árakkal válaszolunk.
100%-os elégedettség
Garanciát vállalunk a termékeinkre
Rugalmas szálítást biztosítunk
Kategória: Címkék: ,

Megosztás:

Az ízek és vitaminok hosszabb ideig megőrződnek, ha elektromos rostlapon főz. A legízletesebb hús-, hal- vagy zöldségételek elkészítéséhez használja ezt a professzionális készüléket, amely sima, 6 mm vastag króm tükörfelülettel rendelkezik. A 73 cm-es sütőfelület lehetővé teszi nagy adag ételek egyenletes sütését, ez a rostlap ideális napi intenzív használatra bármely vendéglátóipari konyhában.

Rozsdamentes acél fröccsenésgátló

A készülék hőmérséklete 70 ºC és 300 ºC között állítható, így különböző ételeket különböző hőmérsékleten készíthet. A rostlap praktikus hőmérséklet-jelzővel is fel van szerelve, ami jelzi, hogy mikor kezdheti meg a használatot. A biztonságos munkavégzés nagyon fontos egy professzionális konyhában, emiatt a készülék túlterhelés elleni védelemmel is el van látva. Az asztali rostlap körül lévő magas rozsdamentes acél fröccsenésgátlók megakadályozzák az olaj fröccsenését.

Könnyen tisztítható

A rozsdamentes acél ház és a cseppfogó tálca könnyen tisztíthatóvá teszi a készüléket. A durva maradványokat kefével vagy kaparóval távolíthatja el, míg a makacs szennyeződéseket könnyebb eltávolítani, ha 75°C-ra melegíti az egységet, és egy kis vizet önt a grillsütő felületére. Nedves ruhával és enyhe tisztítószerrel törölheti le az összes részt gyönyörűen tisztára. A gumilábaknak köszönhetően ez a professzionális grillsütő stabilan és szilárdan áll a használat során.

Jellemzők

  • Króm tükörfelületű grillsütő
  • Nagy teherbírású alkatrészek
  • Állítható hőmérséklet 50 ºC és 300 ºC között
  • Hőmérséklet-jelző fény
  • Egyenletes és gyors hőelosztás
  • 4 gumilábon áll
  • Nagyon tartós kivitel
Szélesség

735 mm

Hosszúság

525 mm

Magasság

240 mm

Súly

36.5 kg

Feszültség

400 V

Teljesítmény

4,4 kW

Sütőfelület

Sima, Krómozott

Brossúra Kézikönyv