• maxima msm 75
  • maxima msm 75 dagasztógép
  • msm 75 dagasztógép
  • dagasztógép msm 75
  • msm 75

Maxima MSM 75 dagasztógép

1.020.990 Ft +ÁFA

Ez a dagasztógép ideális professzionális konyhák számára! Könnyen tisztítható, 75 literes kapacitással rendelkezik. A készülékkel akár 48 kg tésztát is lehet gyúrni, és két különböző sebesség közül választhatunk.

A jelenlegi instabil euró árfolyam miatt a weboldalunkon megjelenő árak minden esetben tájékoztató jellegűek!
Az árajánlatkérésekre minden esetben rövid határidővel, aktualizált árakkal válaszolunk.
100%-os elégedettség
Garanciát vállalunk a termékeinkre
Rugalmas szálítást biztosítunk
Kategória: Címkék: ,

Megosztás:

A Maxima MSM 75 dagasztógép jellemzői

A Maxima MSM 75 professzionális dagasztógép erős motorral rendelkezik, amely akár 48 kg tésztát is képes könnyedén dagasztani. A nagy keverőtál egyszerre akár 30 kg lisztet is befogad, a feldolgozható minimális mennyiség 20 kg tészta. Ez a készülék tökéletesen alkalmas nagykonyhákban való használatra, mint például éttermekben, menzákon és pizzériákban.

Felhasználóbarát vezérlőpanel

A dagasztógép felhasználóbarát vezérlőpanellel van felszerelve, amelyen beállítható a sebesség. Két sebesség közül választhat, 108 vagy 216 RPM. Az eszköz biztonsági kapcsolóval van ellátva, amely megakadályozza a motor túlmelegedését, ha a motor mégis túlmelegedne, a készülék automatikusan kikapcsol. A keverőtál védőrácsos fedéllel van ellátva, hogy minimalizálja a balesetek lehetőségét, ráadásul túlterhelés elleni védelemmel is rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a keverőtál túl legyen töltve hozzávalókkal.

Könnyen és gyorsan tisztítható

Mivel a ház tartós bevonattal ellátott fémből készült, a külső részeket nagyon könnyű tisztítani. Ugyanez vonatkozik a rozsdamentes acél alkatrészekre is. Egyszerűen használjon egy nedves ruhát és enyhe mosószert a gyors és alapos tisztításhoz. A tisztítás után szárítsa meg mindent egy száraz ruhával. A készülék gumilábakkal is rendelkezik, így használat közben stabil marad és nem rezeg.

Termelési kapacitás:

  • Maximális lisztmennyiség: 30 kg
  • Maximális tésztamennyiség: 48 kg
  • Minimális tésztamennyiség: 20 kg
Szélesség

580 mm

Hosszúság

920 mm

Magasság

1142 mm

Súly

204 kg

Feszültség

400 V

Teljesítmény

2,4 kW

Brossúra Kézikönyv