Maxima MSM 8 dagasztógép

164.990 Ft +ÁFA

Ez a 8 literes professzionális dagasztógép erős motorjának köszönhetően akár 4,5 kg tésztával is könnyedén elboldogul, így tökéletes kenyér- és pizzaalapok készítéséhez. Emellett rendkívül egyszerűen tisztítható, így ideális választás pékségek, kávézók, szupermarketek vagy akár otthoni használatra is. Többféle színben elérhető.

A jelenlegi instabil euró árfolyam miatt a weboldalunkon megjelenő árak minden esetben tájékoztató jellegűek!
Az árajánlatkérésekre minden esetben rövid határidővel, aktualizált árakkal válaszolunk.
100%-os elégedettség
Garanciát vállalunk a termékeinkre
Rugalmas szálítást biztosítunk
Kategória: Címkék: ,

Megosztás:

A Maxima MSM 8 dagasztógép jellemzői

Nagy mennyiségű tésztát kézzel gyúrni kemény munka lehet. A Maxima MSM 8 dagasztógéppel könnyedén készíthet 4,5 kg alapanyagból sima tésztát. A liszt maximális mennyisége 3 kg, a tészta maximális mennyisége pedig 4,5 kg. Kisebb mennyiségű tésztát is gyúrhat, amennyiben az nem kevesebb, mint 1,5 kg. Mind a tésztakampó, mind a keverőtál forog, hogy minden hozzávaló jól összekeveredjen és készen álljon a sütésre. A keverőgép minden professzionális konyhában, étteremben, pékségben és kávézóban előnyös. A kényelmes időzítőnek köszönhetően a mixert magára is hagyhatja a munkáját.

Biztonságos munkavégzés

A biztonsági kapcsolónak köszönhetően nyugodtan dolgozhat, hiszen a dagasztógép használata közben gondoskodik a biztonságáról és biztos lehet benne, hogy a motor nem fog túlmelegedni. Ezenkívül a keverőgép biztonsági ketreccel rendelkezik, amely lezárja a keverőtálat. Ha a ketrec nincs teljesen lezárva, a gép egyszerűen nem indul el. Ez akkor is igaz, ha a keverőtál túlterhelt hozzávalókkal – ilyenkor a keverő automatikusan kikapcsol.

Könnyen tisztítható

Ez a professzionális dagasztógép tartós bevonatú fémből készült. A tál és a tésztakampó rozsdamentes acélból készültek, ami nemcsak esztétikus, hanem nagyon könnyen tisztán tartható is. Csak egy nedves ruhára és enyhe mosószerre van szükség. Bár a keverőtál nem kivehető, elég nagy ahhoz, hogy könnyen tisztítható legyen. Tisztítás után mindent szárítson meg egy puha ruhával.

Termelési kapacitás:

  • Maximális lisztmennyiség: 3 kg
  • Maximális tésztamennyiség: 4,5 kg
  • Minimális tésztamennyiség: 1,5 kg
Szélesség

302 mm

Hosszúság

495 mm

Magasság

385 mm

Súly

36 kg

Feszültség

230 V

Teljesítmény

450 W

Szín

Arany, Ezüst, Kék, Piros, Rózsaszín, Zöld

Brossúra Kézikönyv